Minivibrator – bäst-i-test 2020

Rocks-Off

Shoot to Thrill 10 speed

Bäst Budgetvibrator
Rocks-Off Shoot to Thrill 10 speed RO-90mm (roséguld)
Betyg 5 av 5 i Aftonbladet
Priset är fantastiskt i relation till både design och kvalitet.
Till bästa pris
Rocks-Off

Detta är en minivibrator som har otroligt mycket kraft. Tack vare att den är så liten så kommer den åt överallt. Den avsmalnande toppen ger dig skön stimulering med precision.

Med 3 kraftiga hastigheter och 7 unika vibrationsmönster är denna vibrator något utöver det vanliga.

Motorn är väl skyddad och vibratorn är därför helt vattentät och lämpar sig alltså även för våtare lekar.

Crave

Vespter Vibrator Necklace

Unik minivibrator
Crave: Vespter Vibrator Necklace roséguld
Betyg 5 av 5 i Aftonbladet
Vad kan vara mer sexigt än en uppladdningsbar vibrator i form av ett vackert designat halssmycke?
Till bästa pris
Crave

Elegant & unik klitorisvibrator som du kan bära med dig i form av ett halssmycke. Inte bara ett elegant smycke, den har även starka vibrationer för sin storlek.

Crave har verkligen lyckats. Detta är ett exklusivt och stilrent halssmycke som du kan använda när och vart som helst. Det är också en kraftfull mini-klitorisvibrator som med dess rundade topp är specifikt designat för att stimulera din klitoris.

Välja mellan fyra vibrationshastigheter och två pulserande lägen, båda är ganska tystgående för diskret njutning. Vi gillar att den går att ladda via USB. 90 minuters användning när den är fulladdad.

Det är tillverkat i rostfritt och nickelfritt stål med en polerad yta. Den 66 cm långa halskedjan är stilrent rosefärgad och vibratorn silverfärgad. Perfekt för att gravera in önskad text för den ultimata sexiga presenten!

Fun Toys

Gvibe Mini

Innovativ design
Fun Toys: G-Vibe Mini
Betyg 4 av 5 i Aftonbladet
Det är egentligen bara fantasin som begränsar njutningen. Gvibe kan användas invärtes, utvärtes, slida, pung, klitoris, anus.
Till bästa pris
Fun Toys

G-Vibe Mini är en annorlunda formad minivibrator med många användningsområden. Dess form stimulerar din G-punkt extra mycket, men ger också samma känsla till den motsatta väggen av din vagina. Den anpassningsbara formen stimulerar alltså både G-punkten och prostatan.

Med en kvinnas former som utgångspunkt tillverkades Gvibe Mini för att erbjuda alla de populära funktionerna från originalet, fast i ett nytt, fräscht och mindre format. Gvibes 2 sidor är tillverkade av silikon och anpassar sig perfekt till din kropp.

Pipedream

Pipedream Finger Fun

Bäst Fingervibrator
Pipedream: Finger Fun blå
Betyg 5 av 5 i Aftonbladet
Helt enkelt superskön.
Till bästa pris
Pipedream

En superskön liten leksak som du trär över fingret. Du kan på så sätt stimulera dig själv eller din partner mer intensivt. Den har en härligt knottrig yta som masserar skönt.

Placera med böjda toppen mot din mest känsliga punkt och välj själv intensitet genom att vrida på dess botten. Tillsammans med kraftfulla vibrationer kommer orgasmen inte vara långt ifrån.

Bäst pris för Pipedream Finger Fun

Priset uppdaterades senast 2020-01-17
ButikOm ButikenEgenskapPrisShoppa
Intimera
  • Diskret leverans
  • 1 års öppet köp
  • Fri frakt över 800 kr
  • Blå
169 kr Till Butiken/Läs mer
Joyland
  • Mest diskreta paketet
  • 1 års öppet köp
  • Fri frakt över 699 kr
  • Blå
169 kr Till Butiken/Läs mer